Gezond afslanken op jouw tempo met E-Fit

Te weinig tijd of geen zin om uren te sporten?
Een druk leven, stress, lange werkdagen, geen energie meer, ...
Heeft u last van een jojo-effect?

Met E-Fit heb je een oplossing in slechts 2 x 20 minuten per week.

Hoe wordt er te werk gegaan?

Na het aantrekken van uw eigen (en dus perfect hygiënisch) e-wear pakje, trekken we u daarboven een elektrodenpakje aan. Dit bestaat uit een jas, broek, arm- en kuitgordels. Op éénzelfde moment, activeren we op die manier 10 verschillende spiergroepen. De E-pads versturen verschillende E.M.S.-impulsen naar de spieren, de vetcellen, het bindweefsel en de huid

Na een intakegesprek wordt gekeken wat voor u de beste methode is. Qua type trainingen kan je kiezen tussen:

Tussentijds worden de resultaten geëvalueerd.

Met een doelgericht impulsprogramma kunnen we op een instelbare manier de juiste spieren op de juiste diepte activeren.​ Iedere spiergroep wordt apart ingesteld zodat er optimale resultaten behaald kunnen worden. De zones zijn:

  1. Buik
  2. Borst
  3. Biceps
  4. Triceps
  5. Brede rugspieren
  6. Onderrug
  7. Zitvlak
  8. Quadriceps
  9. Hamstrings
  10. Kuiten

Boek je gratis en vrijblijvende proefsessie

Voordelen en resultaten

Een E-Fit sessie is kort, maar krachtig. U krijgt 48000 micro spiercontracties in 20 minuten, de diepliggende buikspieren worden ook geactiveerd, wat meestal moeilijk haalbaar is. Daarnaast voeren we toxines af en verbeteren we uw bloed- en lymfecirculatie. Cellulitis vermindert hierdoor snel net als zwaar vermoeide benen ,veroorzaakt door oedeem of spataders.

Bij afslanken is het ook belangrijk dat uw huid mee “afslankt’. Door bepaalde impulsen versnel je de aanmaak van collageen en elastine. Ideaal dus voor een strakkere huid.

Hoe beter en hoe meer spiermassa, hier hoger uw metabolisme en hoe meer calorieën je ook in rust verbrand. Uw zuurstofverbruik verhoogt in de cellen, wat ook bijdraagt aan een beter metabolisme. De spieren worden verstevigd waardoor gewrichtsklachten aanzienlijk snel verminderen. We kunnen ook pijnreducerend werken door de zenuwpijnen wat te verdoven.

Na 5 sessies is er een evaluatie om zo optimale resultaten te bereiken. Op dat moment bekijken we hoe we de impulsen en trainingsplannen eventueel -waar nodig of gewenst- kunnen aanpassen voor een nog beter resultaat.

Vraag een proefsessie

CAPTCHAThis question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.