Het E-Fit Center X Evy Gruyaert team

   Together
   Everyone
   Achieves
   More

Het E-Fit center team bestaat uit:

  • Studiomanager Simon De Groote (je coach, steun & motivator!)
  • Andy Compernolle (zaakvoerder + zorgt dat alle apparatuur ten volle 100% werken)
  • Stephanie Raedt (zaakvoerster, opleidingen, marketing, boekhouding)
  • Cobe de Meester, logistiek & service verantwoordelijke
  • Samira el Ghouch, Laurence Dusselier & Hannelot Vander Haeghen: marketing, pr & events
  • Medisch E-Fit Team (omdat gezondheid belangrijk is!)
  • Personal coaches Liesbeth & Sharon
  • Evy Gruyaert (jouw voorbeeld als drukke carrière persoon, toch een gezond, stralend en strak lichaam hebben)

 

Waarom ben ‘k gebeten door E-Fit? Simpelweg omdat het werkt eerst en vooral (dat heb ‘k letterlijk en figuurlijk aan den lijve mogen ondervinden) en anderzijds omdat het heel complementair is bij de andere zaken die ‘k nog doe: start2run en hardlopen met Evy zijn twee running apps die je conditie opbouwen, de yoga met Evy app zorgt er dan weer voor dat je lijf stretcht en soepel blijft én dat je geestelijk ontspant en E-fit past daar perfect bij omdat ‘k op die manier op een verantwoorde, onderbouwde én begeleide en dus persoonlijke manier aan spieropbouw kan doen én ook kan werken aan die vervelende migraine van me, door mijn nek- en schouderspieren aan te pakken. Dat het niet enkel en alleen gericht is op beauty en afslanken maar ook naar pijnreductie en healthy well being in het algemeen, vind ‘k een grote plus!

Andy & Stephanie hebben in de loop der jaren veel kennis en knowhow verzameld door zelf meer dan 14 jaar verschillende studio’s (fitness-& afslankstudio’s en schoonheidsinstituten) uit te baten. Samen hebben ze meer dan 133 E-Fit studio's succesvol helpen opstarten in de Benelux.

Andy Compernolle staat met zijn opleiding IT & Elektronica in voor de businessbegeleiding, herstellingen en service. Daarnaast staat hij in voor de nieuwe productontwikkelingen.
Stephanie Raedt staat met haar opleiding developer, afslankcoach, fitnessinstructeur, en 14 jaar know-how in voor de businessbegeleiding, marketing en klantenopleidingen.

Simon De Groote, manager van het E-Fit center X Evy Gruyaert, is afgestuurd als bachelor lichamelijke opvoeding met specialisatie personal trainer. Hij is een ervaren E-Fit & voedingscoach die sterk is in het cultiveren van de juiste mindset, daarenboven is hij een echte goalgetter. Zo hielp hij ondertussen al meer dan 1000 klanten bij het krijgen van een slanker, pijnvrij & fitter lichaam. Bovendien is hij expert in moleculaire voeding en volgde hij opleidingen bij onder andere Rainpharma, Lignavita,... Bij E-Fit is hij verantwoordelijk voor het geven van klantenopleidingen omtrent voeding, personal training & customer experience.
De ideale schoonzoon toch?

 

Leer ons team kennen via een GRATIS en vrijblijvende
intake gesprek met E-Fit proefsessie!

 

 E-Fit heeft ook als énige een medisch toestel met een medische certificering. De kwaliteit van dienstverlening is gecertificeerd volgens de eisen van het ISO13485 kwaliteitslabel.
E-Fit blijft investeren in Research & Development. Daardoor kunnen we uitpakken met een uniek gamma aan E.M.S. apparatuur, dat de nieuwste en veiligste technologie bevat!

We beschikken over een medisch E-Fit team dat bestaat uit dokters, kinesisten, … die ons helpen omtrent de medische vragen bij bepaalde ziektebeelden.