Het E-Fit Center team

   Together
   Everyone
   Achieves
   More

Het E-Fit center team bestaat uit:

  • Annelies Valepyn: zaakvoerster (algemeen management)
  • Cynthia: coördinator
  • Evelyn: filiaalmanager
  • Delphine: E-Fit Coach

Het E-Fit Center Team werkt als flagshipstore van E-Fit Benelux. Hiedoor beschikken we ALTIJD over de laatste nieuwe toestellen en technieken om jouw zo snel mogelijk resultaat te kunnen geven!

Evelyn is de immer sympathieke filiaalmanager van het E-Fit Center. Zij vangt de nieuwe klanten op en begeleid hen naar het juiste doel en traject. Door haar enthousiasme kan ze klanten tijdens hun E-Fit sessie tot het uiterste laten gaan om de beste versie van zichzelf te worden. Ook voor voedingsadvies kan bij Evelyn terecht. Evelyn werkte ervoor reeds anderhalf jaar als coach in een ander E-Fit filiaal, dus kent E-Fit door en door. Ze is zelf ook zeer sportief en heeft ervaring met kickbox, fitness en lopen. Door haar persoonlijke aanpak haalt ze topresultaten bij elke klant, kom dus snel kennismaken met Evelyn.

 

Delphine staat altijd klaar met een glimlach om jullie zo goed mogelijk te begeleiden tijdens jullie E-Fit sessie. Haar eigen favoriete onderdeel van een E-Fit training? De 7-minute boksopwarming! ”Heerlijk om te zien hoe mijn klanten alle energie en frustraties eruit kloppen”. Delphine heeft ook een passie voor gezonde voeding, die ze graag deelt met de klanten. Als ze niet in het E-Fit Center is, kan je haar hoogstwaarschijnlijk vinden op een tennis- of padelplein. Daag haar dus gerust uit voor een matchke!

 

 

Annelies & Virgil zijn zaakvoerders en eigenaars van E-Fit Benelux en het E-Fit Center Deinze. Achter de schermen regelen zij het dagelijkse reilen en zeilen van het E-Fit Center (management, marketing, technische ondersteuning, boekhouding, HR,…). Naast E-Fit Benelux en het E-Fit Center Deinze hebben Annelies & Virgil ook nog 2 FitStudio’s (waar ze ook met E-Fit werken) in Waregem en Desselgem. Deze ondernemers vonden elkaar zowel op relationeel als op zakelijk vlak door een gedeelde passie voor een gezonde levensstijl. Annelies was vroeger eventmanager en woog 22 kg teveel, Virgil volleybalde op hoog niveau en had ondergewicht. Door beiden hun levensstijl grondig aan te pakken viel Annelies gezond af en kwam Virgil gezond bij. Zo maakten ze een carrièreswitch, herschoolden ze zich en belandden in de sector van sport en gezonde voeding. Een perfect match!

 

Over E-Fit Benelux 

E-Fit Benelux is gevestigd in Deinze. Als exclusief verdeler van innoverende E-Fit apparatuur helpen we klanten die zich bevinden in de afslank-, gezondheids- en fitnesswereld.

E-Fit Center Deinze is de flagshipstore van E-Fit Benelux en begeleidt klanten van en rond Deinze naar een slank, strak en pijnvrij lichaam danzij de EMS-technologie. 

We zijn uitgesproken marktleider in onze sector. Enerzijds door de hoge kwaliteit en doeltreffendheid van onze apparatuur. Anderzijds door de gedreven ondersteuning aan onze klanten op vlak van marketing, business coaching, opleiding & after sales service.

Zo kunnen zij hun zaak succesvol uitbouwen.

Bekijk vacatures

 

 E-Fit heeft ook als énige een medisch toestel met een medische certificering. De kwaliteit van dienstverlening is gecertificeerd volgens de eisen van het ISO13485 kwaliteitslabel.
E-Fit blijft investeren in Research & Development. Daardoor kunnen we uitpakken met een uniek gamma aan E.M.S. apparatuur, dat de nieuwste en veiligste technologie bevat!

We beschikken over een medisch E-Fit team dat bestaat uit dokters, kinesisten, … die ons helpen omtrent de medische vragen bij bepaalde ziektebeelden.