Het E-Fit Center team

   Together
   Everyone
   Achieves
   More

Het E-Fit center team bestaat uit:

 • Andy Compernolle (zaakvoerder + zorgt dat alle apparatuur ten volle 100% werken)
 • Stephanie Raedt (zaakvoerster, opleidingen, marketing, boekhouding)
 • Febe: filiaalmanager - E-Fit coach - voedingsconsulente
 • Isaline: E-Fit coach - dieetadvies

Het E-Fit Center Team werkt als flagshipstore van E-Fit Benelux. Hiedoor beschikken we ALTIJD over de laatste nieuwe toestellen en technieken om jouw zo snel mogelijk resultaat te kunnen geven!

Ik ben Febe, Clubmanager bij E-Fit Center Deinze. Na mijn zwangerschappen zocht ik naar manieren om mijn lichaam en energie terug in vorm te krijgen. Ik begon met sporten en gezonde voeding en testte heel veel dingen uit. In 2009 startte ik met het geven van groepslessen, en sindsdien ben ik nooit meer weg geweest uit de fitness wereld. In de afgelopen 13 jaar volgde ik verschillende opleidingen, zo ben ik ondertussen gecertifieerd personal trainer en voedingsconsulent. Ik volgde ook opleidingen voor verschillende groepslessen en zwangerschapsbegeleiding. Mijn passie is mensen helpen om de fitste versie van zichzelf te worden, dit door middel van voeding en beweging. Op deze manier hoop ik een positieve impact te hebben op hun leven. Hopelijk ontmoet ik jou snel!

Ik ben Isaline Soenen uit Gavere. Ik ben 24 jaar en heb recent besloten om na mijn Master in de Biomedische Wetenschappen en een jaartje als farmaceutisch vertegenwoordiger te starten als coach bij E-fit in combinatie met een bachelor opleiding voeding en dieetleer. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het voorbereiden van een thriatlon of plezier aan het maken met vrienden - mijn passie, motivatie en enthousiasme zullen jullie bijgevolg ondervinden en meekrijgen bij onze ontmoeting.

Daarnaast ben ik met onderscheiding geslaagd in mijn E-Fit diploma! Ik help je graag de beste versie van jezelf te worden!

Andy & Stephanie zijn de zaakvoerders & oprichters van E-Fit en het E-Fit Center Deinze. Achter de schermen regelen ze het dagelijkse reilen & zeilen zodat onze coaches zich kunnen focussen op de klanten. De interesse voor fitnessen, afslanken, gezonder leven en wielrennen is bij beide al sinds kindsaf aanwezig. Andy was vnl. dagelijks bezig met fitnessen (krachtraining om een atletischer lichaam te hebben) en is een echte wielerfanaat. Stephanie begrijpt haar E-Fit klanten, opgegroeid tussen bourgondiërs had ze ook enkele kilo's / kledingsmaten te veel. Net omdat ze weet hoe lastig het kan zijn om af te slanken, is ze zich gaan verdiepen in het thema.

Door vele opleidingen (afslankcoach, fitness instructeur, bewegingsconsulent, ....) te  volgen, en sinds 2006 in de praktijk te staan, heeft ze al duizenden mensen begeleid en gecoacht in hun traject om een strakker, fitter en pijnvrij lichaam te krijgen. Die passie geeft ze ook graag door aan de andere E-Fit coaches.

Wat vindt het dynamische duo belangrijk? Genieten, balanceren, snel en gemakkelijk in een leuke sfeer werken aan een fit, slank, strak en pijnvrij lichaam.
Pijnvrij? Ja, dit ook. Zelf is Stephanie al jaren pijnpatiënt met fybromyalgie en artrose. Ondertussen heeft ze dit onder controle. Hoe? Bewegen, doelgerichte E-Fit behandelingen, gezonde voeding én een positieve mindset!

Over E-Fit Benelux 

E-Fit Benelux is gevestigd in Deinze. Als exclusief verdeler van innoverende E-Fit apparatuur helpen we klanten die zich bevinden in de afslank-, gezondheids- en fitnesswereld.

E-Fit Center Deinze is de flagshipstore van E-Fit Benelux en begeleidt klanten van en rond Deinze naar een slank, strak en pijnvrij lichaam danzij de EMS-technologie. 

We zijn uitgesproken marktleider in onze sector. Enerzijds door de hoge kwaliteit en doeltreffendheid van onze apparatuur. Anderzijds door de gedreven ondersteuning aan onze klanten op vlak van marketing, business coaching, opleiding & after sales service.

Zo kunnen zij hun zaak succesvol uitbouwen.

Bekijk vacatures

 

 E-Fit heeft ook als énige een medisch toestel met een medische certificering. De kwaliteit van dienstverlening is gecertificeerd volgens de eisen van het ISO13485 kwaliteitslabel.
E-Fit blijft investeren in Research & Development. Daardoor kunnen we uitpakken met een uniek gamma aan E.M.S. apparatuur, dat de nieuwste en veiligste technologie bevat!

We beschikken over een medisch E-Fit team dat bestaat uit dokters, kinesisten, … die ons helpen omtrent de medische vragen bij bepaalde ziektebeelden.

Werken bij E-Fit Benelux

We zijn een groeiende kmo waar jou impact meteen zichtbaar is. Ambitie en ondernemerschap zijn dan ook twee van onze kernwaarden. We voorzien je daarom ook - in eender welke functie - van grondige en constante bijscholing. 

 • Een aantrekkelijk loon 
 • aangevuld met extralegale voordelen
 • een bonussysteem
 • maaltijdvergoeding, thuiswerkvergoeding, 
 • bij sommige functies is er ook een bedrijfswagen, tankkaart en gsm aan verbonden.
 • Een jaarabonnement E-Fit hoort er natuurlijk ook bij.
 • Je krijgt ook een gratis heltitude pakket.
 • Maandelijks een after work lunch
 • half jaarlijkse teambuildings

Zin gekregen om deel uit te maken van ons team? Bekijk nu alle openstaande vacatures.

Bekijk vacatures

De kernwaarden van E-Fit Benelux

 1. Respect
 2. Eerlijkheid & oprechtheid
 3. Positiviteit
 4. Ambitie & ondernemerschap
 5. Verantwoordelijkheid
 6. Groei
 7. Kennis & vakmanschap
 8. Klantvriendelijkheid
 9. Kwaliteit
 10. Orde

Herken je je in deze waarden? Werk je graag in een onderneming die dezelfde waarden als jou voorop stelt?

Aarzel niet en neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Bekijk openstaande vacatures