Het E-Fit Center team

   Together
   Everyone
   Achieves
   More

Het E-Fit center team bestaat uit:

  • Studiomanager Simon De Groote (je coach, steun & motivator!)
  • Andy Compernolle (zaakvoerder + zorgt dat alle apparatuur ten volle 100% werken)
  • Stephanie Raedt (zaakvoerster, opleidingen, marketing, boekhouding)
  • Cobe de Meester, logistiek & service verantwoordelijke
  • Samira el Ghouch: marketing, pr & events
  • Medisch E-Fit Team (omdat gezondheid belangrijk is!)
  • Personal coaches

Andy & Stephanie zijn de zaakvoerders & oprichters van E-Fit en het E-Fit Center Deinze. Achter de schermen regelen ze het dagelijkse reilen & zeilen zodat onze Coaches zich kunnen focussen op de klanten. De interesse voor fitnessen, afslanken, gezonder leven en wielrennen is bij beide al sinds kindsaf aanwezig. Andy was vnl. dagelijks bezig met fitnessen (krachtraining om een atletischer lichaam te hebben) en is een echte wielerfanaat. Stephanie begrijpt haar E-Fit klanten, opgegroeid tussen bourgondiërs had ze ook enkele kilo's / kledingsmaten te veel. Net omdat ze weet hoe lastig het kan zijn om af te slanken, is ze zich gaan verdiepen in het thema.

Door vele opleidingen (afslankcoach, fitness instructeur, bewegingsconsulent, ....) te  volgen, en sinds 2006 in de praktijk te staan, heeft ze al duizenden mensen begeleidt en gecoacht in hun traject om een strakker, fitter en pijnvrij lichaam te krijgen. Die passie geeft ze ook graag door aan de andere E-Fit coaches.

Wat vindt het dynamische duo belangrijk? Genieten, balanceren, snel en gemakkelijk in een leuke sfeer werken aan een fit, slank, strak en pijnvrij lichaam.
Pijnvrij? Ja, dit ook. Zelf is Stephanie al jaren pijnpatiënt met fybromyalgie en artrose. Ondertussen heeft ze dit onder controle. Hoe? Bewegen, doelgerichte E-Fit behandelingen, gezonde voeding én een positieve mindset!

Simon De Groote, manager van het E-Fit Center Deinze, is afgestuurd als bachelor lichamelijke opvoeding met specialisatie personal trainer. Hij is een ervaren E-Fit & voedingscoach die sterk is in het cultiveren van de juiste mindset, daarenboven is hij een echte goalgetter. Zo hielp hij ondertussen al meer dan 1000 klanten bij het krijgen van een slanker, pijnvrij & fitter lichaam. Bovendien is hij expert in moleculaire voeding en volgde hij opleidingen bij onder andere Rainpharma, Lignavita,... Bij E-Fit is hij verantwoordelijk voor het geven van klantenopleidingen omtrent voeding, personal training & customer experience.
De ideale schoonzoon toch?

 

Leer ons team kennen via een GRATIS en vrijblijvende
intake gesprek met E-Fit proefsessie!

 

 E-Fit heeft ook als énige een medisch toestel met een medische certificering. De kwaliteit van dienstverlening is gecertificeerd volgens de eisen van het ISO13485 kwaliteitslabel.
E-Fit blijft investeren in Research & Development. Daardoor kunnen we uitpakken met een uniek gamma aan E.M.S. apparatuur, dat de nieuwste en veiligste technologie bevat!

We beschikken over een medisch E-Fit team dat bestaat uit dokters, kinesisten, … die ons helpen omtrent de medische vragen bij bepaalde ziektebeelden.