Webinars: Verschillende afslank- & detoxtrajecten

3 november 2020

Om jullie succesvol te coachen in het krijgen van een slank, strak & fit lichaam, ook tijdens deze tweede lockdown, organiseren we een aantal webinars live op Facebook & Instagram over de verschillende afslank- & detoxtrajecten die je kan volgen.

Wij bieden namelijk verschillende voedings- en afslank/detoxtrajecten aan. Simon zal je meer uitleg geven over welk traject het best bij jou & je doelen past, wat zijn de voordelen van elk traject, wanneer start je het best met zo'n traject, wat je moet onthouden wanneer je start,...

Onze webinars

  • Dinsdagavond 10/11 om 19u: Afslank- & detoxtrajecten: welk past het best bij jou?
  • Donderdagavond 12/11 om 19u: Slank 5 tot 10 kg af voor de feestdagen
  • Dinsdagavond 17/11 om 19u: Efficiënt & gezond detoxtraject
  • Dinsdagavond 24/11 om 19u: Hoe kan de Vitabox jou helpen afslanken?
  • Dinsdagavond 01/12 om 19u: 5 kg op 5 weken afvallen

Tijdens de Live webinars beantwoorden we graag alle vragen via de chat! Nadien kan je steeds gratis & vrijblijvend een voedingsadviesgesprek inplannen om jouw persoonlijk traject te bespreken.

 

Wie is Simon?

Simon De Groote, manager van het E-Fit center X Evy Gruyaert, is afgestuurd als bachelor lichamelijke opvoeding met specialisatie personal trainer. Hij is een ervaren E-Fit & voedingscoach die sterk is in het cultiveren van de juiste mindset, daarenboven is hij een echte goalgetter. Zo hielp hij ondertussen al meer dan 1000 klanten bij het krijgen van een slanker, pijnvrij & fitter lichaam. Bovendien is hij expert in moleculaire voeding en volgde hij opleidingen bij onder andere Rainpharma, Lignavita,... Bij E-Fit is hij verantwoordelijk voor het geven van klantenopleidingen omtrent voeding, personal training & customer experience.
De ideale schoonzoon toch?

Gratis & vrijblijvend voedingsadviesgesprek

Heb je al een tijdje moeite met het aanhouden van een dieet, val je telkens terug in minder goede gewoontes of weet je helemaal niet met welk dieet je jouw doel kan bereiken? Dan is dit gratis & vrijblijvend voedingsadviesgesprek het moment om jouw vragen aan Simon te stellen en om na te gaan of een persoonlijk voedingsplan iets voor jou is. 

Omdat we jou graag coachen in het krijgen van een slanker, fitter & gezonder lichaam bieden we jou een gratis & vrijblijvend voedingsadviesgesprek aan.

Boek je gratis en vrijblijvend voedingsgesprek