Bernice ontdekt E-Fit tijdens AVS TV Make-over

15 februari 2021

AVS TV schenkt Make-Overs weg aan hardwerkende personen voorgedragen door familie & vrienden die een verwenningskuur verdienen. Bernice is één van de gelukkige, hardwerkende moeders die een dagje vrij mocht nemen en op pad gaat met AVS TV voor een totale make-over. 

Bernice ontdekt E-Fit tijdens AVS TV Make-Over

Ze meten haar een nieuwe look en outfit aan maar laten haar ook kennismaken met E-Fit. Bernice haar doel is namelijk zoals wat dames: 

  • een strakker figuur hebben
  • een plattere buik krijgen

Ze heeft een druk leven en dus niet veel tijd. Daarenboven houdt ze niet van lange sportinspanningen. E-Fit is daarom de idéale match om met slechts 2x20min. per week het gewenste resultaat te bereiken. Bernice probeert zowel de actieve E-Fit formule, E-Move, als de passieve me-time formule: E-Shape. Terwijl je tijdens een E-Move sessie een reeks oefeningen afwerkt onder begeleiding met het E-Fit pak, ga je tijdens de E-Shape ontspannend liggen op de behandelstoel met het E-Fit pak en kijk je naar een serie op Netflix of lees je een boek... 

Wat vond Bernice van E-Fit? 

"De oefeningen zelf waren heel intensief dus ik vond het heel erg leuk om te doen. Het gevoel van de impulsen zou ik omschrijven als een samentrekking van spieren, een trilling die steeds steviger en harder wordt tot een bepaald niveau (dat je zelf kiest). Ik voelde zeker een verschil tussen actief  (E-Move) en passief (E-Shape): de actieve impulsen waren minder hard, dit is wellicht te verklaren door de focus op de oefeningen die je hebt. De passieve impulsen waren strakker en meer gericht op bepaalde spiergroepen."

Bernice is van plan het E-Fit programma verder te zetten. Het is korter en intenser dan naar de fitness te gaan en het is bovendien een zeer aangename ervaring!

E-Move: Fitter, slanker & gespierder in 2x20min/week!

De E-Move training van E-Fit is 18x efficiënter dan een 90 minuten durende traditionele workout. En dit in slechts 20 minuten. E-Fit werkt met EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie. Via een speciaal pak, nl. elektrodenjas & -broek en arm- of kuitgordels worden er impulsen gestuurd naar 10 verschillende spiergroepen waardoor je tot wel 48 000 spiercontraties krijgt.

Iedere spiergroep is aanpasbaar en we hebben diverse trainingsprogramma’s. De sessies zijn individueel aan te passen a.d.h.v.

• Je doelstellingen
• Je conditie
• Je probleemzones
• En ev. gewrichtsklachten

E-Shape van E-Fit: Slank en strak zonder sporten

Het E-Shape programma van E-Fit is perfect voor bodyshaping. In slechts 20 minuten word je slank & strak zonder sporten.
Tijdens deze zalige behandeling heb je 20 minuten me-time! Ondertussen werkt de E-Shape aan uw lichaam. 

We werken met 2 technologieën, nl. met EMS (elektrische spierstimulatie) en met infrarood. De elektrostimulatie zorgt voor een echte versteviging van de spieren en huid, uw probleemzones verminderen in centimeters en worden gelift. Daarnaast is er een drastische afname van cellulitis! De infrarood zal jouw lichaam ontgiften, je krijgt een hogere calorieverbranding en jouw stofwisseling zal versnellen.

Benieuwd naar de resultaten van E-Fit op jouw lichaam? 

Boek dan nu een plaatsje op de wachtlijst voor een GRATIS & VRIJBLIJVENDE E-Fit sessie naar keuze! Of kom langs tijdens onze E-Fit Discovery Day op zaterdag 6 maart en geniet van de kortingsacties en informatieve rondleiding. 

Boek gratis & vrijblijvende E-Fit sessie & intake