E-Cycling: ontdek het nieuwe, explosievere spinnen!

Beat your competition met E-Cycling van E-Fit. Je haalt meer uit je workout in slechts 20 minuten. Daarnaast krijg je een hogere calorieverbranding, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht én een grotere explosiviteit.

E-Cycling is de nieuwe vorm van spinning!

E-Cycling: faster, better, stronger

Een E-Cycling sessie is 3 keer intensiever en effectiever dan een standaard 60 minuten fietstraining. De E-cycling trainingen genereren, 36000 micro contracties in 20 minuten op 9 spierzones. Dat zorgt ervoor dat een E-Cycling sessie extreem en meer effectief is dan een traditionele trainingsmethode. Een bijkomend voordeel is dat het blessures voorkomt. Effectivititeit en veiligheid zijn uiterst belangrijk, niet alleen tijdens trainingen, maar ook tijdens revalidatie.

Met de gespecialiseerde bikeshorts krijg je in 20 minuten:​

  • Een explosievere versnelling
  • Beter uithoudingsvermogen van de spieren​
  • Algemene krachtontwikkeling in de benen.​
  • Een enorm hoge calorieverbranding
  • Een training van de core

De 18 e-pads in de bikeshorts zijn zodanig gepositioneerd zodat alle spieren die gebruikt worden tijdens een pedaalslag geactiveerd worden. ​​Naast de beenspieren krijg je er een core (buik en onderrug) training bovenop. Want een goede positionering op de fiets is belangrijk om rugklachten te voorkomen.

 

Boek je gratis en vrijblijvende proefsessie

E-Cycling: de nieuwe vorm van spinning

E-Cycling wordt naast de individuele trainingen ook toegepast in small group trainingen. Dit kan zowel buiten 'on the road', als binnen. Met de vernieuwde spinningles creëer je terug een extra uitdaging. Ideaal voor als je weinig tijd hebt maar toch een efficiënte fietstraining kan gebruiken.

Deze unieke ervaring voelt aan als een feestje door de pompende muziek. Je traint afwisselend op interval en kracht. Daarnaast is de kleine groep niet overweldigend en creëer je een echt groepsgevoel. Ideaal voor de motivatie! Train je samen met vrienden, dan komt de competitiedrang naar boven.

'De getuigenis van Oliver Naesen'

Oliver Naesen (29) is één van de Belgische toppers in het wielrennen. Tijdens de coronalockdown heeft hij, zoals hij het zelf noemt, een pain cave geïnstalleerd om te kunnen trainen. Twee keer per week gaat hij ‘all in’ voor een intensieve trainingsessie. Hiervoor heeft hij zijn zolder omgetoverd tot een klein fitnesscenter. Zijn nieuwste snufje is de E-Cycling training van E-Fit, met behulp van een elektrodenbroek wordt iedere spiergroep die nodig is tijdens een pedaalslag, doeltreffend getraind.

Lees het volledige artikel hier