Professioneel & gratis voedingsadvies bij je afslanktraject

Heb je al een tijdje moeite met het aanhouden van een dieet omdat je de moed verloor, niet snel genoeg resultaat zag, altijd honger had, bijna niks meer mocht eten of last had van het jojo-effect? Of weet je niet meer welk dieet nu bij jou past? Dan is dit gratis & vrijblijvend voedingsadviesgesprek (ter waarde van €55) het moment om jouw vragen aan Simon, onze voedingscoach te stellen.

 

 

The Healthy Shop

In het center vind je ook een Healthy Shop die dagelijks open is en je allerlei veilige detox-, gezondheids- en afslankproducten vindt om gezonder, slanker en/of gespierder te worden, met uiteraard het bijhorende advies. 

Healthy Webshop

Je hoeft niet natuurlijk niet steeds naar het E-Fit Center Deinze te komen om producten aan te kopen, wij hebben een makkelijke webshop waarop je terecht kan voor alle aankopen. Je kan de producten ophalen in de shop of thuis laten leveren.

WEBSHOP

 

Waarom zou je kiezen voor persoonlijke voedingsbegeleiding?

✔ Je ontvangt professioneel advies van onze gediplomeerde voedingscoaches
✔ Je probeert het al een tijdje alleen maar je boekt weinig resultaat.
✔ Je hebt al heel wat diëten geprobeerd maar geen enkel past bij jouw doelen of levensstijl.
✔ Je krijgt gezonde & lekkere gerechten voorgesteld.
✔ Je slank af op jouw eigen tempo.
✔ Wekelijkse opvolging, mentale steun & bijsturing door de gespecialiseerde voedingscoaches.
✔ Staar je niet meer blind op calorieën en bekijk het grotere plaatje: gezondheid, fitheid, metabolische leeftijd, spieropbouw,...

Simonne, een tevreden klant, aan het woord

Luister naar Simonne, een fitte dame van 60 jaar die al een tijdje sukkelt met een schommelend gewicht. Na heel wat verschillende diëten te proberen, besloot ze om langs te komen voor een persoonlijk voedingsplan in het E-Fit center Center Deinze. Zoals veel mensen wil Simonne zich niet voortdurend zorgen hoeven te maken over wat ze eet of drinkt en hoeveel calorieën dat bevat. We zochten samen met Simonne naar een voedingsplan dat past bij haar levensstijl en doelen en ondertussen viel ze al 8kg af.

Simonne viel 8kg af met professioneel voedingsadvies